Vezelcement fabricaten

Eternit
De merknaam Eternit, marktleider in vezelcementtoepassingen, staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid. Vezelcement is een mineraal composietmateriaal met uitstekende fysische en esthetische eigenschappen.
http://www.eternit.nl

Cembrit
Cembrit is een van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Zij bieden een breed gamma duurzame vezelcementoplossingen voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie. Cembrit biedt optimale geluidsreductie, is onbrandbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het heeft een samenstelling van cement, minerale vulstoffen, organische vezels, cellulose en water.
http://www.cembrit.nl

SVK
Sinds 1905 is SVK met haar gamma vezelcement actief op de internationale bouwmarkt. Door continu in te spelen op de noden van de markt, is de onderneming uitgegroeid tot een flexibele en duurzame partner voor bouwprofessionals die actief zijn in zowel residentiële als niet-residentiële markten.
http://www.svk.be/nl

InnCempro
InnCempro levert hoogwaardige en kwalitatieve vezelcement-, houtvezelcement- en keramische producten waarbij de aandacht niet alleen ligt op het assortiment, maar ook op innovatie, advies en projectbegeleiding. De producten zijn zowel in binnen- als buitensituaties toe te passen en zijn breed inzetbaar. Hierbij valt de denken aan gevels, plafonds, boeien, overstekken, dakkapellen, dagkanten, hsb wanden, gevelisolatiesystemen en meer. 
http://www.inncempro.nl

 

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod
Lees meer
...
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer